ráérős...uncsizós

2012.06.26. 22:09

Olyan nagyon rengeteg sok ráérős és unatkozós szabadidőm van amit akár mással is el tudnék hasznosabban tölteni, hogy azt már érdemes lenne tőzsdére vinni. Most éppen baromira szívesen bújnék inkább össze valakivel ahelyett hogy a telómat kényszerülök flashelni. Lógatnám a lábam a balcsiba söröcskével a kezemben ahelyett hogy álló nap kapom az ívet a félnótásoktól akiktől jóformán agyfaszt lehet kapni rövidtávon. Utaznék, jönnék-mennék, pihennék álló nap a tengerparton és ha kedvem támadna pancsiznék egyet. Lassan szükségem lesz egy kis szabira. Kezdek befordulni. István dobta az ötletet hogy nyáron szakadjunk külhonba valahova egy hétre vagy pár napra amolyan vándortúristaként. Csak úgy lássunk világot. Nem rossz ötlet. Közeljövőben tervbe vettünk egy kalandparkos kiruccanást is, ki tudja mi jöhet ki belőle :D

Sima ügy, egyedül nem jó, talonban meg pláne, de legalább én szervezem az életem javarészét és csak magam hibáztathatom ha valamit elcseszek. Ha pedig később rájövök hogy valamit másképp kellett volna akkor az csak nekem fog fájni.


A bejegyzés trackback címe:

https://olcsibacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr374613479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása